Navigation Content
Snovi

The Good Night

Bivša pop zvijezda koja sad piše reklamne pjesme ulazi u krizu srednjih godina...

INFO

RedateljJake Paltrow

GlumciKeith Allen, Steffan Boje, Penélope Cruz, Danny DeVito, Gwyneth Paltrow, Martin Freeman

Sažetak

Gary Shaller (Martin Freeman) nalazi se na raskrižju svog života: posao mu ne napreduje, njegova supruga Dora ga izluđuje, a trideseti rođendan mu je prošao prije četiri godine. Uz to, njegov najbolji prijatelj Paul (Simon Pegg) svakog je trena sve uspješniji.

Gary je deprimiran i potišten - sve dok ne upozna Annu (Penélope Cruz). Ona je prelijepa i pametna; ona je seksi i smiješna. Najbolje od svega, luda je za Garyjem. Anna je djevojka iz Garyjevih snova - doslovce. I to je zapravo problem.

Gary Annu može vidjeti samo u svom životu snova, tako da mora pronaći način kako će nastaviti najbolji odnos svog života, u svojim snovima. Njegova potraga za tehnikama lucidnog sanjanja dovodi Garyja do nekih ludih likova koji mu na kraju pružaju novi pogled na život.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...