Navigation Content

Made in America

Made in America

Made in America

Otac je trebao biti visok, inteligentan i crnac - dvije od tri želje su joj se ispunile… što i nije tako loše

INFO

RedateljRichard Benjamin

GlumciWhoopi Goldberg, Will Smith, Ted Danson, Nia Long, Paul Rodriguez, Jennifer Tilly

Sažetak

Sarah Matthews (Whoopi Goldberg) vodi afričko-američku knjižaru u Oaklandu, a nakon smrti supruga živi s kćeri, srednjoškolkom Zorom (Nia Long). Nakon što je na predavanju dala krv na analizu, Zora otkriva da čovjek kojeg je smatrala ocem to nije.

Istragom otkrije da je njena majka bila umjetno oplođena i da je njen biološki otac Hal Jackson (Ted Danson), uobraženi egocentrik i trgovac polovnih automobila, koji se reklamira na televiziji u kasnim večernjim satima.

No najgore od svega je što je Hal - bijelac. Zora ga posjećuje za vrijeme snimanja jedne od njegovih reklama, no on je otjera. Ljutita Sarah očita Halu bukvicu, a on po prvi puta osjeti privrženost prema Zori.


Iskusni redatelj Richard Benjamin ('Sirene', 'Moja maćeha je izvanzemaljac') režirao je ovu duhovitu komediju koja gotovo izričito leži na talentu glavnih glumaca – Teda Dansona i Whoopi Goldberg.

Jedna od najpopularnijh afro-američkih glumica, vječno zaposlena Goldberg, kako na televiziji, tako i u filmovima namijenim za kino platna, jednako dobro odrađuje dramske i komične trenutke, a fantastični Ted Danson, koji se posljednjih godina pojavljuje u top svjetskim serijama ('Damages', 'Curb Your Enthusiasm', 'Bored to Death', 'CSI: Las Vegas') briljira kao i uvijek.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...