Navigation Content

Trinaesti apostol

Trinaesti apostol

Il tredicesimo apostolo - Il prescelto

Mladi svećenik i privlačna psihologinja zajedno istražuju misterije života i paranormalne pojave

INFO

GlumciLuigi Diberti, Claudio Gioè, Claudia Pandolfi, Stefano Pesce, Tommaso Ragno, Yorgo Voyagis

Sažetak

Gabriel Antinori (Claudio Gioè) mladi je svećenik i profesor teologije na sveučilištu. Studenti ga obožavaju zbog nekonvencionalnog intelekta, no Gabriel je zaokupljen istraživanjem granice između znanosti i vjere te proučavanjem svijeta paranormalnih pojava.

Motiviran željom da istraži misterije života, Gabriel surađuje s vjerskom institucijom koja istražuje racionalno neobjašnjiva zbivanja: Kongregacijom istine. Gabriel nije istražitelj okultnog, nego vjernik neopterećen predrasudama i ograničenošću koji želi razumjeti pojave, pogotovo s ljudskog stajališta.

Gabriel upoznaje privlačnu psihologinju Claudiju (Claudia Pandolfi), čiji je stav skeptičniji od njegova i koja radije vjeruje u potencijal ljudskog uma nego u božansko. Između njih se neočekivano razvija neodoljiva privlačnost, spontana i strastvena, no ipak nemoguća.

Njihova suradnja stvara posebnu kemiju koja potječe iz zavodljivog suprotstavljanja racionalnosti i vjere, znanosti i duhovnosti. Zajedno otkrivaju nova gledišta da bi objasnili misterije s kojima se susreću.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...