Zadnji susret 8. kola grčke košarkaške lige igra se u ponedjeljak predvečer u Pireju, a sastaju se Olympiacos i Aris. Lanjski europski prvak ušao je u dobar ritam i nakon malih oscilacija početkom sezone, počeo igrati na pravoj razini - što znači gaziti protivnike u svim natjecanjima.

Kako je Obradović napustio Panathinaikos i kako su Zeleni iz Atene u prijelaznoj godini, Olympiacos u grčkom prvenstvu nema pravog konkurenta, što se vidi iz dosadašnjih ovosezonskih rezultata - u sedam kola upisali su sedam čistih pobjeda, a najviše problema imali su u gostima kod Panathinaikosa. Olympiacos je ove sezone neprikosnoveni favorit grčke A1 lige, no upravo zbog toga, tu i tamo bi koji susret mogao i izgubiti...

Aris je klub bogate i slavne prošlosti i bitno slabije sadašnjosti. Davno su prošla vremena kad je Nikos Galis zabijao i osvajao trofeje za Aris, a momčad iz Soluna trenutno je bliže borbi za ostanak nego borbi za vrh tablice. Zadnju pobjedu Aris je upisao u četvrtom kolu grčke lige, a put u Pirej za njih je put bez nade.

S koliko poena razlike će Olympiacos svladati Aris, pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV usluge.