Navigation Content

Pirati s Kariba: Prokletstvo Crnog bisera

Pirati s Kariba: Prokletstvo Crnog bisera

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

Razlika između bogatstva i prokletstva nije toliko velika

INFO

RedateljGore Verbinski

Glumci Johnny Depp, Geoffrey Rush, Keira Knightley, Orlando Bloom, Jack Davenport, Jonathan Pryce, Lee Arenberg

Sažetak

Kapetan Jack Sparrow (Johnny Depp) stiže u luku Port Royal na Karibima. Iste večeri u nju uplovljava gusarski brod pirata Barbosse (Geoffrey Rush) koji otima guvernerovu kćer Elizabeth Swann (Kiera Knightley).

Ona posjeduje vrijednu ukletu kovanicu koja gusare transformira u žive mrtvace. Will Turner, kovač u Port Royalu, zaljubljen je u Elizabeth pa angažira Sparrowa da krenu u potragu i spas njegove voljene djevojke.


Prvi i najbolji dio o piratu Jacku Sparrowu i njegovoj družini, veliki blockbuster 'Pirati s Kariba: Prokletstvo crnog bisera', u produkciji Jerryja Bruckeheimera i režiji Gorea Verbinskog, svakako je karijeri Johnnyja Deppa pružio novu dimenziju.

U ostalim ulogama našao se još jedan miljenik žena - Orlando Bloom, ali i glumica koju mnogi muškarci vole – Kiera Knightly.

Nominiran za čak pet kipića Oscara, 'Prokletstvo crnog bisera', baš u kategorijama u kojima je nominiran pokazuje svoju najveću atraktivnost. Za najboljega glumca, Johnny Depp je svoj svoj lik odradio s rijetko viđenom dozom šarma i komičnosti, vizažisti su obavili svoj posao savršeno (nominacija za najbolju šminku), vizualni efekti su doista sjajni (nominacija za najbolje specijalne efekte) baš kao i glazba te zvuk (dvije nominacije u kategorijama zvuka).

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...