Navigation Content

Nepoznate dubine

Nepoznate dubine

Alien Deep

Zaronite na mjesto u moru, stotinama metara ispod površine, daleko od prve zrake svjetlosti, gdje se skrivaju posljednje tajne našeg planeta. Dr. Robert Ballard, slavni istraživač koji je otkrio olupinu Titanica, vodi gledatelje na ovu podvodnu pustolovinu gdje još nitko nije otišao!

INFO

Sažetak

Dr. Robert Ballard najpoznatiji je istraživač podmorja svoga naraštaja. On smatra da je proučavanje dubokoga morskog bezdana tek u povojima.

Oceani prekrivaju 71% planeta, a samo ih je 5% istraženo. U tih je 5% Ballard pronašao 'Titanic', 'Bismarck', nosač zrakoplova 'Yorktown' i neke sasvim nove i dosad nepoznate oblike života. Zamislite što se tek skriva u preostalih 95%!

Dokumentarac 'Nepoznate dubine' Ballardov je put k otkriću, njegova nadahnuta, katkad i pristrana vizija prošlosti, sadašnjosti i budućnosti naših oceana!
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...