Navigation Content

Majčina ostavština

Majčina ostavština

Surviving Georgia

Dolazak pisma njihove otuđene majke Georgije preokrene Heidin i Rosein svijet naglavačke te započne lanac događaja koji ih dovodi do otkrića da je ljubav i sreću moguće naći ondje gdje se najmanje nadaš!

INFO

RedateljSandra Sciberras, Kate Whitbread

GlumciHolly Valance, Pia Miranda, Caroline O'Connor, Shane Jacobson, Spencer McLaren

Sažetak

Sestre Heidi (Pia Miranda) i Rose (Holly Valance) vode skromne živote. Heidi radi u mjesnoj tvornici stakla, tvrdoglavo je sama i naoko nesvjesna zaljubljenosti svoga stidljivog nadzornika, dok se njezina sestra i samohrana majka Rose seljaka od jednog do drugog pansiona vukući za sobom svoga dobroćudnog i vedrog sina Albieja.

Obje su se naizgled pomirile s ključnim događajem svoje mladosti... prije dvanaest godina napustila ih je neobuzdana, muškaraca gladna, impulzivna i raskalašena majka Georgia. Tako je sve dok jednog dana ne prime identična ružičasta pisma.

Rečeno im je da im je majka umrla i u nasljeđe im je ostavila delikatesnu radnju u njihovu rodnom gradu, ali samo ako pristanu vratiti se i ondje zajedno živjeti šest mjeseci. Heidi i Rose pristanu se vratiti u gradić u kojem su odrasle te počnu obnavljati staru delikatesnu radnju. Djevojke se prilagode na tamošnji život, a Rose se ubrzo zaljubi u lokalnog momka, sada policajca, Johnnieja (Shane Jacobson), koji zauzvrat dijeli veoma potrebne očinske savjete njezinu sinu Albieju.

Majke i kćeri, odnos između dviju sestara i potraga za ljubavlju igraju ulogu u ovome dirljivom, prekrasno snimljenom filmu smještenom u pitoreskne gradove, brda i doline viktorijanskog ladanja.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...