U vrlo jakoj skupini J Europske lige jednog putnika u drugi krug natjecanja već znamo - to je Lazio, a drugog će izlučiti međusobni dvoboj Tottenhama i Panathinaikosa. Pijetlovi s White Hart Lanea trenutno imaju dva boda više od grčkog sastava, što znači da Zelene iz Atene samo pobjeda vodi u drugi krug. Kako se Tottenham polako diže u formi, a Panathinaikos igra jednu, blago rečeno, prijelaznu sezonu, neugodni Grci će teško do pobjede u Londonu, no povijest nas uči da se Grke nikada ne smije otpisati.

U sastavu Tottenhama ima podosta odličnih igrača, no zadnjih tjedana dvojica iskaču dobrim igrama - riječ je o sinu vjetra Garethu Baleu koji sazrijeva u ponajboljeg lijevog bočnog igrača na svijetu te o nemilosrdnom egzekutoru Jermainu Defoeu. Bale polako prerasta Tottenham i vrlo brzo mu slijedi veliki transfer i zaista je fascinantno gledati ga kako devdeset minuta šprinta maksimalnom brzinom i nikad se ne umara. Defoe se zadnjih sezona razvio u odličnog rutiniranog strijelca, a ove sezone briljira - već je zabio deset golova i dodao pet asistencija. S ovom dvojicom će obrana Panathinaikosa teško izaći na kraj.

Susret Tottenhama i Panathinaikosa pogledajte na kanalu Arena 2 ili putem PPV usluge, a ako niste MAXtv korisnik utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa match.tportal.hr