U vrlo izjednačenoj skupini E odluka o kvalifikantima u 1/16 finala Europske lige past će u posljednjem kolu. Trenutno na tablici vodi Steaua, drugi je Stuttgart, treći FC Kopenhagen, a četvrto mjesto zauzima Molde. Osim Moldea koji je izgubio sve šanse, sva tri preostala kluba imaju računicu za prolazak - Stuttgart pobjedom protiv Norvežana sigurno prolazi, a Danci mogu u drugi krug samo ako na svom terenu pobijede rumunjski sastav.

Stuttgart je vrlo slabo krenuo u sezonu, no kako vrijeme odmiče, igraju sve bolje pa se trenutno nalaze u sredini tablice, dosta blizu 'eurozoni'. Najbolji igrač Stuttgarta je bosanski napadač Vedad Ibišević od čijih golova Stuttgart živi i on će definitivno biti najopasniji za obranu Moldea. Pobjeda Stuttgarta ne bi smjela doći u pitanje iz još jednog razloga - norveško prvenstvo je završilo prije više od dva tjedna, što je sigurno ostavilo traga na igrače Moldea kojima je gostovanje u Stuttgartu zadnja utakmica sezone.

Kako će se Švabe obračunati sa simpatičnim Norvežanima, pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV usluge, a ako niste MAXtv korisnik utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa match.tportal.hr