Odluka o pobjedniku skupine A past će na Parku prinčeva gdje se sastaju bogati PSG i uvijek vrlo dobri Porto. Portugalci trenutno imaju bod više od Parižana što znači da će zadržati prvu poziciju ukoliko ne izgube od PSG-a, no da bi to i ostvarili moraju nekako ukrotiti Zlatana Ibrahimovića, a to je u ovom trenutku gotovo pa nemoguć posao.

Tijekom studenog PSG je odigrao nekoliko prvenstvenih utakmica bez Ibrahimovića, koji je bio kažnjen s dvije utakmice neigranja zbog jednog tae kwon do udarca, i niti jednu nije dobio - ta je situacija pokazala koliko je PSG ovisan o Zlatanu. Iako pariški klub obiluje kvalitetnim igračima kao što su Pastore, Lavezzi, Silva i drugi, bez Zlatana izgledaju vrlo prosječno. Porto je sigurno bolja i uigranija momčad, no protiv raspoloženog Ibrahimovića teško je igrati. Prvi susret dobio je Porto golom u završnoj fazi susreta, no u tom susretu Ibra nije bio na svojoj uobičajenoj razini.

Prvo mjesto u skupini donosi lakši ždrijeb u osmini finala Lige prvaka, a tko će do njega stići pogledajte na kanalu Arena 2 ili putem PPV usluge, a ako niste MAXtv korisnik utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa match.tportal.hr