Prije nekoliko dana stigla je jedna nogometna vijest i odjeknula kao bomba - Čačić je očekivano dobio otkaz u Dinamu, a novi-stari trener postao je Kruno Jurčić!?! Svi mediji prenijeli su tu vijest s iznenađenjem i očekivanim sarkazmom jer Jurčić u svom zadnjem mandatu i nije ostavio baš najbolji dojam - otišao je s klupe Dinama nakon katatrofalnog domaćeg poraza od Lyona; bilo je 1-7 za Francuze, a danima nakon utakmice pričale su se priče o Vidinom namigivanju Gomisu i možebitnom namještanju te utakmice. No kako se u čarobnoj Maksimirskoj šumi baš sve može dogoditi, tako je i Jurčić dobio još jednu šansu iako je realno gledano nije zaslužio.

Svoju novu premijeru na klupi Modrih Jurčić će imati protiv najlakšeg mogućeg protivnika - u 18. kolu Prve lige Dinamo igra protiv svoje Lokomotive, kluba u kojem glavnu riječ vode posuđeni igrači Dinama. Iako su Lokosi solidni ove sezone i trenutno drže četvrto mjesto na tablici, Dinamo će lako riješti svoju 'mlađu sestru' - u sedam dosadašnjih utakmica Dinamo je svih sedam puta pobijedio, a Lokosi su im uspjeli zabiti samo dva gola.

Utakmice Dinama i Lokomotive prilika su za Lokose da se nametnu stvarnim gospodarima ova dva kluba i umjesto dresa s bijelo-plavim prugama na proljeće nose Modri ili gostujući zlatni dres Dinama. Ta se konstatacija prije svega odnosi na Kramarića, no u Lokomotivi ima još talentiranih igrača koji će danas sutra igrati u Dinamu. Motiva i kvalitete imaju, a hoće li imati i hrabrosti uzeti Dinamu koji bod, pogledajte na kanalu Arena 2 ili putem PPV usluge, a ako niste MAXtv korisnik utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa match.tportal.hr