Sjajni španjolski prvoligaš iz predgrađa Valencije Levante prvi susret 1/16 finala španjolskog kupa iznenađujuće je izgubio od niželigaša Melille. Trener Levantinaca Martinez u tom je susretu odmorio nekoliko prvotimaca što je motivirana Melilla iskoristila za povijesni uspjeh. U uzvratu će Levante istrčati u najjačem sastavu i pokušati nadoknaditi gol zaostatka što i ne bi trebao biti pretežak posao.

Melilla je španjolski niželigaš iz Afrike! Naime, Španjolska i dalje drži dva prekomorska teritorija odnosno svojevrsne grudobrane na obali Maroka - Ceutu i Melillu, a oba područja računaju se se španjolskim teritorijem gdje vrijede španjolski zakoni pa tako i igraju u španjolskoj nogometnoj ligi.

Španjolski Afrikanci ostvarili su odličan rezultat u prvom susretu, no teško će obraniti u uzvratu i proći u iduće kolo kupa. No kup natjecanja poznata su po iznenađenjima i nerijetko se dogodi da mali, ali motivirani klub izbaci renomiranog protivnika - hoće li se to dogoditi i Levanteu pogledajte na kanalu Arena 4 ili putem PPV usluge.