Navigation Content

Sherlock i Watson

Sherlock i Watson
PET u 21:05FOXCrime

Elementary

Moderni pristup slučajevima Sherlocka Holmesa, ovoga puta s detektivom koji živi u New Yorku

INFO

GlumciJonny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn, Jon Michael Hill

Sažetak

Jonny Lee Miller kao detektiv Sherlock Holmes i Lucy Liu kao dr. Joan Watson u ovoj modernoj drami rješavaju najteže kriminalističke slučajeve u New York Cityju.

Nakon neslavnog završetka u Londonu i neuspješnog pokušaja odvikavanja, ekscentrični Sherlock bježi u New York, gdje ga bogati otac prisiljava da živi sa svojom najgorom noćnom morom - trijeznom cimericom, dr. Watson.

Dr. Watson je bila uspješna kirurginja dok nije izgubila pacijenta i izgubila licencu prije tri godine. Njezin trenutni posao vidi kao priliku da pomogne ljudima i ujedno se iskupi za svoje greške.

Međutim, nemirni Sherlock nije nimalo sličan njezinim dosadašnjim klijentima. Odmah ju obavještava kako ni jedna njezina metoda u liječenju ovisnosti nije primjenjiva na njega te da je sam osmislio svoj režim odvikavanja tako što će postati policijski konzultant.

Watson nema drugog izbora nego da prati svojeg naprasitog novog klijenta na njegovom poslu. Sherlock shvaća kako će mu njezina medicinska prošlost pomoći u rješavanju slučajeva, a ona otkriva kako ima smisla za igranje istražitelja.

Sherlockov policijski kontakt, kapetan Tobias 'Toby' Gregson (Aidan Quinn), upoznat je s briljantnim prijašnjim radom Sherlocka u Scotland Yardu te ga rado prihvaća kao dio svojeg tima.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...