Trenutno drugi najbolji sastav španjolske nogometne lige, Atletico Madrid, u dvanaestom kolu gostuje kod Granade. U pretprošlom kolu Atletico je upisao prvi ovosezonski prvenstveni poraz (kod Valencie) na koji se nakalemio i nevažan poraz u Europskoj ligi (kod Academice) - iako su Atletičari pobjedom protiv Getafea u prošlom kolu zadržali drugo mjesto ispred Reala, čini se da ipak po malo popuštaju u formi. Nešto slabije igre Atletica poklapaju se s golgeterskim postom Kolumbijca Falcaoa - El Tigre nije zabio još od devetoga kola i susreta protiv Osasune. Falcao sigurno nije zaboravio davati golove, no čini se da su mu učestale priče o velikom transferu učinile 'medvjeđu uslugu'...

Golgeterski post Falcao će pokušati prekinuti u susretu protiv Granade koja je u prošlom kolu izvojevala važnu pobjedu protiv Betisa u malom andaluzijskom derbiju. Tom pobjedom Granada je prekinula seriju od četiri poraza za redom, a je li to znak da se Granada budi, pokazat će i susret protiv jakog Atletica.

Prošle sezone Granada je na svom terenu odigrala bez golova s Atleticom, a hoće li ovoga puta strijelci biti rapoloženiji, pogledajte na kanalu SK Prime ili putem PPV usluge.