Zadnji susret 6. kola skupine C košarkaške Eurolige igraju Caja Laboral i Olympiacos. Kako u skupini C igra i naša Cedevita koja je u prošlom kolu pobijedila baš Caju Laboral, ishod ovog susreta od velikog je značenja za Maljkovićeve košarkaše u smislu prolaska u drugi krug natjecanja. Caja kao i Cedevita, ima jednu pobjedu iz prvih pet kola dok Olympiacos ima tri pobjede i vrlo vjerojatno je neuhvatljiv za naše košarkaše. Takav trenutni odnos snaga sugerira da bi za Cedevitu bilo bolje da Grci dobiju ovaj susret jer bi se tada za četvrto mjesto tukli s Armani Milanom i Cajom Laboral.

U prvom ovosezonskom susretu Olympiacos je odnio tijesnu pobjedu, no od tada je grčki sastav podigao razinu igre. Olympiacos je prije neka dva tjedna teškom mukom dobio našu Cedevitu u susretu koji je zaista mogao otići i na drugu stranu - to opuštanje i posljedična neizvjesnost kao da je razbudila prvaka Europe koji je u naredna tri meča pokazao svoju snagu kako u grčkom prvenstvu, tako i u EL pobijedivši lakoćom Armani u gostima.

Hoće li Spanoulis i društvo učiniti uslugu Cedeviti i nanijeti još jedan poraz Ivanovićevoj Caji Laboral pogledajte na kanalu SportKlub+.