Derbi 12. kola engleske Premier lige igra se na Emirates stadionu gdje se sastaju veliki gradski rivali Arsenal i Tottenham. Ova dva sastava su, uz Everton, u najužoj konkurenciji za osvajanje četvrtog mjesta na tablici, posljednjeg koje donosi LP, pa je i u tom smislu ovo vrlo važan dvoboj. U zadnje dvije sezone Tottenham je dva puta tukao Arsenal i jednom neriješio, no Pijetlovi se sigurno sjećaju svog zadnjeg posjeta Emirates stadionu - iako su poveli s 2-0, Topnici su im u nastavku utakmice utrpali pet komada; taj poraz koštao je Tottenham trećeg mjesta i Lige prvaka...

Ni jedni ni drugi ne briljiraju u prvenstvu zadnjih tjedana, što je omogućilo Evertonu da se 'usidri' na četvrtome mjestu, a ispred londonskog dvojca trenutno se nalaze i WBA te West Ham. Arsenal idućeg tjedna ima vrlo važan susret LP na koji će i igrači, a i Wenger morati misliti - istovremeno Tottenham je potpuno neopterećen nastupima u EL pa u ovaj susret može uložiti svoj maksimum.

U susretima Topnika i Pijetlova uvijek bude podosta golova i redovito se igra lijep nogomet s puno šansi i atraktivnih poteza. Hoće li tako biti i ovoga puta, pogledajte na kanalu SportKlub ili putem PPV usluge.