Ove subote na Poljud stiže Lokomotiva, tradicionalno neugodan protivnik Hajduku. Lokosi su pobijedili Hajduk u zadnja tri međusobna susreta, a posljednji put krajem mjeseca kolovoza u meču koji su obilježile kontroverzne odluke suca na štetu Hajduka. Danima nakon tog susreta mediji su brujali o još jednom sudačkom previdu na štetu splitskoga kluba, no bodovi su ostali upisani Lokomotivi.

Valja primijetiti da su Lokosi protiv Hajduka uvijek 'žestoko napaljeni', puno jače nego na bilo kojeg drugog protivnika - kao da im je pobjeda nad Hajdukom uvjet ili barem dobra preporuka za preseljenje u Dinamo... Takav odnos Kramarića i društva prema Hajduku morao bi izazvati kontra efekt u redovima Bilih - još veću želju za revanšem Lokosima. Hajduk trenutno igra u odličnoj formi i ima iza sebe četiri pobjede za redom koje su ga digle na drugo mjesto na tablici te plasirale u četvrtfinale kupa. Kako je Lokomotiva trenutno trećeplasirani klub Prve lige, pobjeda bi Hajduku vrijedila dvostruko - odmaknuli bi Lokosima pet bodova i učvrstili se na drugoj poziciji.

Pri svom zadnjem gostovanju na Poljudu, krajem prošle sezone, Lokomotiva je golom Kramarića odnijela puni plijen - kako će biti ovoga puta, pogledajte na kanalu Arena 2 ili putem PPV usluge, a ako niste MAXtv korisnik utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa match.tportal.hr