Nakon pulskog ledenog spektakla koji se održao krajem ljeta, hokejaši Medveščaka spremaju novu veliku akciju - Medvjedi na kratko napuštaju svoj ledeni brlog u Domu sportova i sele se u Arenu Zagreb u skolpu spektakla Ice Fever. Prvi dan novog ledenog ludila pada u srijedu kad Medveščak igra protiv Olimpije, u petak stiže KAC iz Klagenfurta, a spektakl zatvara Red Bull Salzburg u nedjelju.

Medveščak je prije mini pauze zbog reprezentativnih obaveza igrao u fantastičnoj formi - upisao je devet pobjeda za redom i tako oborio dosadašnji rekord uzastopnih pobjeda, pa mu je Ice Fever spektakl prava prilika da pred brojnim navijačima produži seriju nepobjedivosti. Odlične igre digle su Medvjede do drugog mjesta na tablici, no i to bi se moglo uskoro promijeniti jer vodeći Viena Capitalsi imaju samo dva boda prednosti.

U petak Medveščak igra protiv KAC Klagenfurta s kojim baš i nema dobra iskustva u zadnje vrijeme. KAC je dobio prvu ovosezonsku međusobnu utakmicu krajem rujna, no tada Medveščak nije igrao u dobroj formi. Osim toga, Medvjedi su izgubili zadnja tri susreta protiv KAC-a pa će im to ' sjećanje' sigurno biti dodatni motiv...

Druga utakmica Ice Fevera u petak protiv KAC-a na kanalu HRT 2.