Hrvatski predstavnik u košarkaškoj Euroligi, Cedevita, do svoje prve pobjede u ovom natjecanju pokušat će doći protiv Caje Laboral. Kako je španjolska momčad predzadnja u skupini C i nakon četiri kola ima samo jednu pobjedu, stvara se dojam da je pobjeda Maljkovićeve družine moguća, no Caja je vrlo snažna momčad koja nije odustala od plasmana među 16 najboljih. Sva tri dosadašnja poraza španjolski klub je upisao vrlo tijesnim rezultatima i da je bilo više sreće imali bi na računu više od jedne pobjede, one u gostima kod Armani Milana. Španjolci spadaju među ponajbolje momčadi španjolske ACB lige što dovoljno govori o njihovoj snazi  u pretprošlom kolu ACB lige svladali su Barcelonu, a u prošlom tek nakon produžetaka izgubili od Reala. Caja igra vrlo disciplinirano i može se reći da ju tvrdom rukom vodi Duško Ivanović, nekadašnji sjajni šuter Jugoplastike kojemu je upravo Božo Maljković bio trener.

Malo je nedostajalo da Cedevita u prošlom kolu uzme sklap prvaku Europe  doslovno jedan šut odlučio je pobjednika. Maljkovićeva momčad raste iz utakmice u utakmicu i pruža sve bolje igre, a od prije nekoliko dana u rosteru Cedevite je i Marko Tomas kojeg je trener Cedevite dugo čekao. Ukoliko Tomas i društvo protiv Caje odigraju kao u Pireju te uspiju igrati ozbiljnu obranu svih 40 minuta, svašta bi se moglo dogoditi...

Mogu li Cedevitaši iznenaditi Caju i kako će proći dvoboj učitelja Maljkovića i učenika Ivanovića, pogledajte na kanalu SportKlub.