Navigation Content

Kako smo izmislili svijet

Kako smo izmislili svijet

How We Invented the World

Možete li zamisliti život bez mobitela? Ili automobila? Donosimo vam seriju koja otkriva najvažnije inovacije modernog svijeta bez kojih nam se život čini nezamislivim!

INFO

Sažetak

Ovo je serija prepuna akcije koja istražuje 5 glavnih inovacija koje definiraju moderni svijet  mobilne telefone, automobile, avione, nebodere i oružje  i slave ljude koji su nam omogućili njihovo korištenje.

Svaka epizoda objašnjava nam kako je nastala svaka od ovih inovacija koje su se toliko integrirale u današnji svijet da je gotovo nemoguće zamisliti život bez njih, a svaka od njih se oslanja na niz nevjerojatnih otkrića, a često i niz slučajnosti.

Prikazujući ljude koji su oblikovali naš svijet na način na koji nisu mogli niti zamisliti, ova serija otkriva priče o ljudskoj genijalnosti, nevjerojatnim poveznicama, neobičnom eksperimentiranju i zapanjujućim slučajnostima koje su stvorile svijet u kojem danas živimo.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...