Prije dva tjedna Liverpool je slavio protiv Anzhia na Anfieldu i tako napravio veliki korak prema drugom krugu Europske lige - u goste mu još dolaze Young Boys koje su Redsi već dobili u gostima... Ovoga četvrtka engleska momčad gostuje u glavnom gradu Dagestana, Mahačkali, kod šarene i bogate ekipe Anzhia. Uprava Anzhia ima velike ambicije spram europske afirmacije kluba, a za to im treba pobjeda protiv uglednog Liverpoola.

Anzhi nakon tri kola ima četiri boda, a do kraja natjecanja osim Liverpoola dočekuju Udinese te gostuju u Švicarskoj - najgore je već prošlo za Ruse pa valja i njih očekivati u drugom krugu natjecanja. Ambicije bogatog kluba iz Mahačkale sežu do kvalitetnog igranja u Ligi prvaka, a njihova uprava ne štedi na pojačanjima - rezultati su već vidljivi jer Anzhi trenutno drži drugo mjesto ruske lige pa bismo ih sljedeće sezone mogli vidjeti i u LP.

Prvi susret ovih protivnika bio je tvrd i bez nekog velikog šarma - kako će biti u uzvratu, pogledajte na kanalu Arena 1, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa match.tportal.hr