Navigation Content
Largo Winch

The Heir Apparent: Largo Winch

Nakon ubojstva moćnog milijardera, njegov tajni posvojeni sin mora dokazati svoj status i pronaći ubojice svog oca kako bi ih spriječio da otmu njegovo financijsko kraljevstvo

INFO

RedateljJérôme Salle

GlumciTomer Sisley, Kristin Scott Thomas, Miki Manojlovic, Mélanie Thierry, Gilbert Melki

Sažetak

Tajkun Nerio Winch (Miki Manojlović) pronađen je, pod nerazjašnjenim okolnostima, utopljen u moru. Njegova je smrt vrlo sumnjiva, s obzirom da je on vlasnik utjecajne i moćne korporacije W Group.

Bio je samac i službeno nije ostavio nasljednika. Uspješno je držao u tajnosti svog sina, Larga (Tomer Sisley), kojeg je prije tridesetak godina posvojio u nekom bosanskom sirotištu. Largo je trenutačno u zatvoru, duboko u šumi Amazonije, optužen za raspačavanje droge, na što on odlučno tvrdi da je nevin.

Radi li se uistinu o laži usmjerenoj protiv njega kao sigurnog preuzimatelja bogatstva ili je riječ o pukim podudarnostima koje samo djeluju kao niz namještaljki?


'Largo Winch' prvi je dio dvodijelnoga filmskog serijala o akcijskom junaku koji se nađe u turbulentnim poslovima vezanima uz milijunsku tvrtku, umiješanu u mutne poslove na svjetskoj razini.

Adaptacija je to istoimena stripa Jean Van Hammea, koji, baš kao film, prati dogodovštine istoimena akcijskoga junaka, upletenoga u milijunske poslove vezane uz tajkune, multimilijunaše, svjetske kriminalce, ali koji svojim šarmom (blago na tragu Jamesa Bonda) osvaja lijepe žene i dobiva naklonost publike.

Raskošne produkcije, izvrsnih akcijskih prizora, krasne kamere, film je uspjelo djelo koje očarava. Režirao ga je francuski redatelj Jérôme Salle, a nastupa internacionalna glumačka ekipa.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...