U trećem kolu skupine J Europske lige Panathinaikos na svom Olimpijskom stadionu dočekuje rimski Lazio. Ovaj par bi u nekim boljim vremenima mogao igrati i u Ligi prvaka, no ne ove sezone. Grčki sastav se nalazi u svojevrsnom 'rapadu' - u klubu nema novaca, napustila ih je nekolicina igrača među kojima i legendarni kapetan Karagounis, pa zbog svega nije ni čudo da igraju u lošoj formi. PAO pruža loše partije u grčkom prvenstvu, a nakon dva kola Europske lige na računu ima samo jedan bod koji je izborio remijem na svom terenu protiv Tottenhama.

Laziali i ove sezone izgledaju ozbiljno i motivirano, a glavni cilj im je plasman među prva tri Serie A - plasman koji vodi u LP. S obzirom na dobre partije koje pružaju u Europskoj ligi i s obzirom da je na gostovanju u Londonu Petković vodio prvi sastav, Lazio ima ambicija i u EL. Nakon dva kola Klose i društvo imaju četiri boda pa bi im bod u Ateni bio sasvim dobar ulov i osigurao bi im mirnu završnicu u skupini te vjerojatni plasman u drugi krug.

Jedan od glavnih igrača Lazia, Miroslav Klose, prije par dana je zabio dva komada u dresu njemačke reprezentacije, a ako on bude raspoložen, Talijani bi mogli uhvatiti i puni plijen u Ateni. Kako će proći ovaj dvoboj južnjaka, pogledajte na kanalu Arena 2 ili putem PPV usluge, a ako niste MAXtv korisnik utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa match.tportal.hr.