Navigation Content

Legenda o gradu tame

Legenda o gradu tame

Darkness Falls

Osvetoljubivi duh ubijene starice progoni one koji je vide, no jedan dječak uspio joj je pobjeći...

INFO

RedateljJonathan Liebesman

GlumciChaney Kley, Emma Caulfield, Lee Cormie, Sullivan Stapleton, Kestie Morassi, Jenny Lovell

Sažetak

Već 150 godina legenda o poznatoj Matildi Dixon se nadvija nad gradićem Darkness Falls poput oblaka. Nakon što su je nepravedno optužili za užasan zločin, nevinu staricu je jedne večeri izmasakrirala poludjela rulja.

Legenda kaže da njezin osvetoljubivi duh luta gradom i progoni one koji ju vide u mraku. Upravo to se dogodilo mladom Kyleu (Chaney Kley). Jedne noći je vidio Matildu i iako joj je uspio pobjeći, njegova je majka brutalno ubijena. Ili je to bila samo halucinacija?

Progonjen bolnim sjećanjima na tu stravičnu noć i mučen krivnjom, Kyle si nikad poslije toga nije dopustio da bude u mraku. Jednog dana dobiva poziv od svoje školske ljubavi Caitlin (Emma Caulfield) čiji devetogodišnji brat Michael (Lee Cormie) ima iste more koje su dovele Kylea na rub ludila.

Odlučuje vratiti se u rodni grad i suočiti se s užasom iz djetinjstva koji ga čeka, stvarniji no ikad...
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...