Londonski topnici u trećem kolu dočekuju Schalke na svom terenu i u prilici su već u trećem kolu praktički osigurati prolazak u drugi krug. Arsenal je u prvom kolu slavio kod Montpelliera, a u drugom lako riješio Olympiacos pa ako pobijedi i Schalke, imat će devet bodova iz tri susreta, što bi im gotovo sigurno osiguralo eliminacijsku fazu natjecanja. Schalke je također dobro startao u ovom natjecanju i sakupio četiri boda u prva dva susreta pa njemački sastav ima dobre šanse sačuvati drugo mjesto u skupini B.

I Arsenal i Schalke preferiraju otvoren napadački nogomet pa bi se ovaj susret mogao pretvoriti u pravu nogometnu poslasticu s puno golova, nadigravanja i lijepih poteza. U sastavu Arsenala odlične partije pružaju Cazorla i Podolski, a u zadnje vrijeme im se pridružio i Gervinho, dok kod Schalkea vrijedi pogledati Farfana, Huntelaara i Afellaya koji je stigao na posudbu iz Barcelone.

Hoće li Topnici do treće pobjede u skupini B, pogledajte na kanalu Arena 4 ili putem PPV usluge, a ako niste MAXtv korisnik utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa match.tportal.hr.