Gostovanje kod Ajaxa u Amsterdamu ključna je utakmica za moćni Manchester City - sve osim pobjede protiv nizozemskog prvaka dovelo bi Građane u tešku poziciju, a druga faza Lige prvaka bila bi im miljama daleko. City je u prvom kolu poražen u Madridu, iako valja reći da poraz u tom susretu nisu zaslužili, a u drugom kolu su izvukli bod na svom terenu protiv razigrane Borussie iako su opasno visili. Man City ne igra na svojoj pravoj razini ove sezone - nekako su uspavani, često remiziraju i teško pobjeđuju. Mancini mora pod hitno razbuditi svoju momčad jer sezona odmiče, a greške postaju sve skuplje...

Ajax se nalazi u za njega neobičnoj situaciji - nizozemski velikan obično računa na drugi krug LP i igra ravnopravne utakmice sa svim protivnicima, no ovoga puta nalazi se u toliko podređenoj situaciji da će biti sretan ako ne bude izgubio svih šest susreta. Kopljanici i dalje imaju vrlo kvalitetnu momčad, no ne mogu se mjeriti s Realom i Borussiom, a mogu li parirati Man Cityju, vidjet ćemo ove srijede.

Citizensi imaju strašan napad, odličnu vezu i čvrstu obranu, no u prva dva kola su pokazali premalo. Može li Mancinijeva momčad do pobjede koja bi ih vratila u igru za prolazak u drugi krug LP, pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV uluge, a ako niste MAXtv korisnik utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa match.tportal.hr.