U skupini H nogometne Lige prvaka stvari su bile jasne i prije no što je natjecanje započelo - Man United je apsolutni favorit, a za drugo mjesto vodit će se ravnopravna borba tri ostala kluba. Nakon dva odigrana kola Man United na računu ima dvije pobjede, Cluj i Braga po jednu, a Galatasaray je bez bodova, no Turci u ovome kolu igraju s Rumunjima na svom terenu pa bi nakon ovoga kola i oni mogli imati jednu pobjedu.

Man United nije briljirao u prva dva susreta, no stigao je do pobjeda, a u konačnici to je jedino važno. U susretu drugog kola protiv Cluja, Unitedu je pobjedu donijela suradnja tandema Rooney - Van Persie; Rooney je igrao povučenije i dva puta lijepo asistirao Nizozemcu, a ovaj se pokazao kao rutinirani finišer. Kad se spomenuti tandem uigra do kraja, sve europske obrane bit će na mukama.

Braga je u prvom kolu neočekivano izgubila na svom terenu od Cluja, no bodove je vratila dosta sretnom pobjedom u Istanbulu. Dojam je da će drugo mjesto u ovoj skupini uzeti onaj klub koji uspije otrgnuti bodove Unitedu, što nikako nije lak zadatak, no Braga zna odigrati tvrdu zatvorenu utakmicu i na bod.  Bolji dio Brage je definitivno obrana i veza dok im u napadu nedostaje malo kreativnosti pa bi ovaj susret mogao biti bez puno golova, a i mogao bi ga odlučiti jedan potez inspiriranog pojedinca...

Hoće li United stići do treće pobjede u skupini ili će ga zaustaviti portugalski bedem, pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa match.tportal.hr.