Lider domaćeg prvenstva, zagrebački Dinamo, u drugu trećinu prvenstva kreće gostovanjem kod Intera u Zaprešiću. U prvom ovosezonskom kolu 'div iz predgrađa' je kreirao malu senzaciju - ostao je neporažen na Maksimiru, što vrlo rijetko uspijeva domaćim ligašima, a hoće li i u drugom ovosezonskom susretu Inter izdržati protiv Dinama, vidjet ćemo u subotu.

Modri se nalaze u zanimljivom trenutku sezone - Liga prvaka je u jeku, Dinamo se bori ostaviti bolji dojam nego lani pa je raspored Dinama vrlo gust. U takvim okolnostima kiksevi su mogući pa čak i dozvoljeni, no Dinamo ima dugu klupu i mnoštvo kvalitetnih igrača koji mogu na pravi način uskočiti u prvi tim i zamijeniti umorne zvijezde. Protiv Intera Dinamo će vjerojatno istrčati u prvom sastavu, no nekolicina reprezentativaca će trebati malu aklimatizaciju jer se nakon igranja s ponajboljim hrvatskim igračima moraju vratiti u ipak puno manje atraktivnu rutinu Prve lige.

Inter se nalazi na rubu zone ispadanja i svaki bod mu je važan, no teško da može računati na pozitivan rezultat protiv Dinama. Ipak, jedna stvar ide na ruku Interovcima - Dinamo idućeg tjedna igra susret Lige prvaka protiv PSG-a pa će se njegovi igrači i svjesno i nesvjesno čuvati ozljede, a već puno puta je dokazana tvrdnja da ako momčad slabo i nefokusirano uđe u utakmicu, teško se može vratiti...

Hoće li Inter ponoviti dobru partiju iz prvoga kola i uspjeti ostati neporažen protiv puno moćnijeg protivnika, pogledajte na kanalu Arena 2 ili putem PPV usluge, a ako niste MAXtv korisnik utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa match.tportal.hr.