Beogradski Partizan u drugom kolu Eurolige dočekuje veliki CSKA iz Moskve. Partizan je u prvom kolu visoko poražen na gostovanju kod Bešiktaša, dok je CSKA teškom mukom slomio litvanski Lietuvos Rytas. Moskovljani se na početku ove sezone privikavaju na nove okolnosti - igrati košarku bez Kirilenka koji se vratio u NBA ligu, točnije u Minnesotu.

Partizan ima problema na početku ove sezone - od pet odigranih susreta dva s izgubili (Bešiktaš i Cibona), a od tri pobjede koje su izborili u regionalnoj ligi, dvije su bile vrlo tijesne - protiv Zadra i protiv Širokog. Kako je Partizan neusporedivo kvalitetniji sastav od spomenutih rivala iz regionalne lige, lako je zaključiti da beogradski sastav još nije u pravoj formi ili mu jednostavno nedostaje motivacije... Vujošević ima na raspolaganju vrlo dobru momčad, no da bi dobio CSKA morat će izvući maksimum iz svojih igrača.

CSKA je izgubio Kirilenka, no tu su i dalje Khryapa, Tedosić, Krstić kojima se kvalitetno pridodaju Nicholas, Kaum, Micov i ostali, pa će Rusi i ove sezone igrati važnu ulogu u Euroligi. Skupina D je vrlo teška, no CSKA je uz Barcelonu siguran favorit za prolazak u drugi krug. I Partizan želi igrati drugi krug Eurolige, no da bi tamo i dospio, morat će na svom parketu skinuti i kojeg favorita. Može li Vujoševićeva momčad pobijediti veliki CSKA, pogledajte na kanalu SportKlub.