Rukometni klub Atletico Madrid ove sezone će biti (i već je) u fokusu i naše i europske rukometne javnosti nekoliko jakih razloga od kojih je jedan 'neprikosnoven' od ove sezone za Atletico igra rukometni čarobnjak, Ivano Balić. Ivano ima već 33 godine i definitivno nije u cvijetu mladosti, a ovo je jedna od zadnjih 'pravih sezona'. Stigavši u Madrid Ivano je izjavio da ga motivira želja da osvoji rukometnu Ligu prvaka; drugim riječima Ligu Asobal će osvojiti onako usput...

Atletico je do sada odigrao pet prvenstvenih susreta i sve pobijedio, no u Ligi prvaka su upisali i jedan poraz na vlastitom parketu izgubili su od Kiela. Drugi susret u skupini B rukometne Lige prvaka Atletico je dobio i to protiv Celja u gostima, a detonator pobjede bio je Balić koji je svojim ulaskom razigrao suigrače i dao nekoliko važnih golova.

Susret protiv puno slabijeg Puerto Sagunta je zapravo samo malo jači trening za Balića, Gojuna, Hombradosa i ostale Madriđane, no samo ako protivnika shvate ozbiljno. Hoće li Balić i ekipa u susret ući preopušteno i zakomplicirati si situaciju ili će već na startu riješiti protivnika, pogledajte na kanalu SportKlub+.