Prvi susret 8. kola njemačke rukometne lige igra se u utorak navečer, a sastaju se Rhein Neckar Lowen i Flensburg. Lavovi s Rajne odlično su krenuli u prvenstvu i pobijedili u svih šest utakmica koje su do sada igrali, no valja reći i da su imali povoljan raspored i da se još nisu sretali s najjačim klubovima u ligi. U susretu protiv Flensburga vidjet ćemo koliko su RN Lowen zaista dobri jer momčad sa sjevera Njemačke spada među najjače klubove rukometne Bundeslige i uz to ove sezone još nisu izgubili.

Paralelno s Bundesligom Flensburg igra i u rukometnoj Ligi prvaka i dobro mu ide u domaćem prvenstvu Flensburg je tri puta dobio i dva puta odigrao neriješeno, a u Ligi prvaka odigrali su neriješeno s Montpellierom i dobili Partizan na strani. Najteže dosadašnje gostovanje Flensburg je imao prije otprilike mjesec dana kod Hamburga i odnio je bod, što je dobar pokazatelj kvalitete sastava s dansko-njemačke granice.

Ni RN Lowen ni Flensburg ove sezone nemaju službenog poraza, a hoće li i nakon ovog kola biti tako, pogledajte na kanalu Arena 1.