Ove nedjelje na Anfieldu gostuje Stoke, a nepovjerenje u Liverpool je toliko da ga ni engleski kladioničari ne vide kao izrazitog favorita protiv, realno gledano, bitno slabijeg sastava. Prije par dana Redsi su na Anfieldu poraženi od Udinesea u susretu Europske lige, što je treći domaći poraz Liverpoola ove sezone. Koliko je novi menadžer Redsa, Brendan Rodgers, uspio u svom naumu da pokrene Liverpool, dobro oslikava činjenica da Gerrard i društvo ove sezone još nisu pobijedili na Anfieldu.

U spomenutom susretu protiv Udinesea, Rodgers je dao priliku nekim mlađim igračima, a svoja četiri glavna igrača je odlučio odmoriti - Gerrard, Škrtel, Sahin i Suarez su susret gledali s klupe, a ovaj potonji je odigrao zadnjih dvadesetak minuta i upisao se u strijelce. Ta odluka Rodgersa dobro oslikava koliko je Redsima važna EL, a koliko im je važnija Premier liga, no rezultati su im slabi i Rodgersu se već trese stolica. Pobjeda protiv Stokea je imperativ za Liverpool, no do nje neće doći lako jer su Crouch i društvo tradicionalno neugodan i tvrd protivnik.

Liverpool mora pobijediti, a Stoke je u solidnoj formi i na Anfield će istrčati neopterećen rezultatom - može li Suarez nastaviti golgetersku seriju i napokon razveseliti domaće navijače, pogledajte na kanalu SportKlub ili putem PPV usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa match.tportal.hr