Navigation Content

Nacionalno blago

Nacionalno blago

National Treasure

Ako ga želiš spasiti, moraš ga ukrasti

INFO

RedateljJon Turteltaub

Glumci Nicolas Cage, Diane Kruger, Justin Bartha, Sean Bean, Jon Voight, Harvey Keitel, Christopher Plummer, David Dayan Fisher

Sažetak

Benjamin Franklin Gates (Nicolas Cage) je arheolog čija je obitelj već osmu generaciju u potrazi za legendarnim bogatstvom. Gatesi smatraju da su George Washington, Thomas Jefferson i Benjamin Franklin sakrili veliku količinu zlata za vrijeme američkoga Građanskog rata, a informacije o njegovoj lokaciji pohranili u originalnim prijedlozima Deklaracije o nezavisnosti.

Bez dokaza da postoji, Gates pokušava odgonetnuti šifru koja će ga odvesti do blaga koje će on zaštititi jer se kao član obitelji Gates zakleo da će blago spasiti od onih koji ga žele iskoristiti za svoj osobni probitak.


U produkciji poznatog Jerryja Bruckheimera, 'Nacionalno blago' (National Treasure) veliki je kino blockbuster koji će prvenstveno privući obožavatelje lika i djela Indiane Jonesa tj. one koji vole misterije i avanturističke spektakle. Preupun akcije, trilera i humora, film je tipični izdanak avanturističkog žanra u najpozitivnijem smislu te riječi.

Uz Nicolasa Cagea, koji je bio izvrstan odabir za glavnoga glumca, te Diane Kruger i Justina Bartha, velika imena holivudskog glumišta - Sean Bean, Jon Voight, Harvey Keitel, Christopher Plummer, svojim izvedbama obilježili su ovu zabavnu i uzbudljivu avanturu, koja se gleda u jednom dahu od prve do posljednje sekunde.

Nakon uspjeha prvog dijela, snimljen je i drugi, a prema kuloarskim pričama, Jon Turteltaub trebao bi se prihvatiti trećeg dijela u 2013.!

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...