Zadnji susret 6. kola engleske Premier lige igra se u ponedjeljak na Loftus Roadu, a sastaju se Queens Park Rangersi i West Ham. Iako su oba kluba bazirana u Londonu, ne veže ih neko veliko rivalstvo - navijači QPR-a posebno su 'nabrijani' na Chelsea i Fulham, a West Hamovci na Tottenham i, naravno, Millwall.

QPR se u Premier ligu vratio prošle sezone i jedva sačuvao prvoligaški status - doslovno do zadnjega kola su 'visili', no na kraju su im se rezultati poklopili i ostali su u društvu najboljih. Uprava kluba je shvatila da Rangersima nedostaje kvalitete pa je ovoga ljeta na Loftus Road dovela nekoliko zanimljivih igrača - u Real je stigao Granero, iz Intera vratar Julio Cesar, iz Chelsea Bosingwa, iz Man Uniteda Ji Sung Park i Fabio (na posudbu), Iz Fulhama Andy Johnson itd. No, unatoč milijunskim ulaganjijma QPR je vrlo loše krenuo u sezonu i nakon pet kola još nije okusio slast pobjede - uzeli su tek dva boda. Čini se da će se navijači Rangersa i ove sezone tresti... U šetom kolu QPR igra protiv West Hama koji je pobjediv protivnik, no koji igra u dobroj formi - Hamersi su ove sezone izgubili samo jedan meč.

I West Ham se značajno pojačao u zadnjem prijelaznom roku, no iako su iskrcali preko 20 milijuna eura na nove igrače, najveće pojačanje su dobili gotovo besplatno - problematični napadač Liverpoola, Andy Carroll stigao im je na posudbu, no trenutno je ozlijeđen pa će obrana QPR-a imati jednu brigu manje u ovom susretu.

Može li QPR do prve ovoseznske prvenstvene pobjede, pogledajte na kanalu SportKlub.