Navigation Content

Crvena rijeka

Crvena rijeka

Red Water

Slatkovodna psina ostavlja pustoš za sobom u rijeci Louisiani

INFO

RedateljCharles Robert Carner

GlumciLou Diamond Phillips, Kristy Swanson, Coolio , Jaimz Woolvett, Rob Boltin, Langley Kirkwood

Sažetak

Kapetanu ribarskog broda Johnu Sandersu (Lou Diamond Phillips) i njegovu prvom časniku Emeryju Broussardu (Rob Boltin) Sandersova bivša žena Kelli (Kristy Swanson) ponudi dobar novac za pomoć pri otkrivanju izvora nafte ispod rijeke Atchafalaya.

S obzirom na to da su pred bankrotom, dvojcu ne preostaje ništa drugu nego vratiti se staroj karijeri – bušenju podvodne nafte. Policijski kapetan Dale Landry (Dennis Haskins) ima pak ozbiljniji problem pred sobom - morski pas ubojica uplivao je u Atchafalayu i napada ljude.

Ubrzo nakon što su počeli tražiti naftu Sanders, Emery i Kelli susretnu se sa skupinom ovih opasnih predatora. U isto vrijeme kriminalci predvođeni Iceom (Coolio) u potrazi za tajnom škrinjom novca ne prežu ni od čega kako bi je pronašli.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...