U osmom kolu inicijalne faze argentinske nogometne lige lider prvenstva Boca Juniors gostuje kod Lanusa, kluba iz sredine tablice. Boca je u dobroj seriji - nakon poraza u prvom kolu prvenstva nanizali su devet susreta (što u ligi, što u kupovima) bez poraza i pri tom upisali šest pobjeda. U zadnjem kolu svladali su Independiente i tako zadržali vodeću poziciju u ligi ispred Newell's Old Boysa. I Lanus se donekle konsolidirao nakon slabog ulaska u sezonu - nakon dva početna poraza u narednih pet kola sakupili su lijepih osam bodova.

Ova sezona je zapravo početak nove ere za Boca Juniorse jer njihov dres više ne nosi legendarni Juan Roman Riquelme. Sjajni veznjak je igrao za Bocu više od deset sezona, na Bomboneri osvojio brojne trofeje, a zadnjih par sezona nosio je i kapetnasku traku - njegovim odlaskom definitivno počinje nova era za klub iz predgrađa Buenos Airesa.

Kad je Boca zadnji put gostovala kod Lanusa odnijela je sva tri boda, a hoće li se taj scenarij ponoviti, pogledajte na kanalu SportKlub+.