Navigation Content
Ubijaš me

You Kill Me

Plaćeni ubojica sprijateljuje se sa ženom koja ne poznaje nikakve granice što će mu pomoći kada će se morati vratiti kući srediti neke stare račune.

INFO

Redatelj John Dahl

GlumciBen Kingsley, Philip Baker Hall, Luke Wilson, Téa Leoni, Bill Pullman, Marcus Thomas, Scott Heindl

Sažetak

Frank Falenczyk (Ben Kingsley) voli svoj posao. Slučajno je plaćeni ubojica za svoju poljsku mafijašku obitelj u Buffalu u državi New York. No Frank ima problema s alkoholom i kad uprska ključni zadatak, čime dovede u opasnost obiteljski posao, njegov ujak (Philip Baker Hall) šalje ga u San Francisco da riješi problem.

Frank, kojega s grubim šarmom glumi Kingsley, nije nježan tip. Ipak počne odlaziti na sastanke kluba liječenih alkoholičara, nađe sponzora Toma (Luke Wilson) i posao u mrtvačnici, gdje se zaljubi u zajedljivu Laurel (Téa Leoni), ženu koja opasno ne poznaje granice.

Istodobno u Buffalu stvari ne stoje najbolje, gdje novopečena irska banda prijeti obiteljskom poslu. Kad izbije nasilje, Frank se mora vratiti kući i uz nevjerojatnu Laurelinu pomoć suočava se sa starim protivnicima u novim okolnostima.

John Dahl (Rounders, The Last Seduction) eleganto je režirao 'You Kill Me', priču o tome što se dogodi kada dvoje krivo sparenih ljudi nađe zajedničko zanimanje. Zbog vrhunske glume Kingsleyja i Leoni, ova mafijaška komedija odmah je postala hit.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...