U petak navečer, dva milenija stara Arena u Puli doživjet će nešto što njeni graditelji nisu mogli niti sanjati - bit će okovana ledom, a u njenoj utrobi borit će se oklopljeni gladijatori - na klizaljkama!

Početkom ove sezone uprava Medveščaka došla je do zanimljive i pomalo sulude ideje - postaviti ledenu podlogu u pulsku Arenu i organizirati hokejaški spektakl na otvorenom doslovno par metara od mora i to dok ljeto kalendarski gledano još traje. Zamišljeno - učinjeno! Čuda moderne tehnologije omogućila su izvedbu ovog nesvakidašnjeg događaja; led je već spreman i čeka da utakmica počne... Medvjedi će na pulskom ledu odigrati dvije utakmice - prvu u petak navečer protiv Olimpije, a drugu dva dana poslije protiv Vienna Capitalsa.

Protiv Olimpije Medvjedi imaju lijepa iskustva - prošle sezone su ih četiri puta tukli u šest utakmica, a sveukupno gledano u zadnje tri sezone Medveščak je samo pet puta izgubio od Olimpije. Bez obzira na ishod ovog susreta spektakl je zagarantiran no ipak, bolje bi bilo da Medvjedi pobjede Zmajčeke...

Prvi susret Arena Ice Fever Pula MMXII pogledajte na kanalu HTV 2.