U 8. kolu MAXtv Prve lige 'majstor s mora', kako su nekada tepali Hajduku, ide na drugo gostovanje za redom, ovoga puta kod Intera. Splitskom sastavu dobro je došla pauza u prvenstvu - nakon odličnog starta sezone Hajduk je u zadnja tri kola posustao; izgubili su od Lokomotive i Rijeke te remizirali s Osijekom na Poljudu. Valja ponoviti da su Bili poraze upisali nakon katastrofalnih grešaka 'ljudi u crnom' iliti sudaca, što je potvrdila i sudačka organizacija, no što vrijede isprike kad su porazi upisani...

Krstičević je odveo svoje 'tiće' na mini pripreme tijekom pauze ne bi li ih opet pretvorio u 'komandose' s početka prvenstva i vratio Hajduk na pobjedničke staze. Prvu priliku za popravljanje dojma Caktaš i društvo imaju ove subote u Zaprešiću. Iako na prvi pogled Hajduk ima ulogu velikog favorita u ovome dvoboju, valja se prisjetiti da je Inter lani dva puta tukao Hajduk, koji je po igračkom kadru bio i jači nego danas. Inter nije bitno promijenio sastav u odnosu na lanjsku sezonu, no igraju ipak lošije što potvrđuje i njihov bodovni saldo nakon sedam kola - momci iz Zaprešića na računu imaju samo pet bodova i čini se da će ove sezone voditi grčevitu borbu za ostanak u ligi.

Jesu li mini pripreme Bilih urodile plodom i hoćemo li opet vidjeti goropadni Hajduk koji igra pravi muški nogomet i koji svoje protivnike lomi jakim tempom, pogledajte na kanalu Arena 2 ili putem PPV usluge, a ako niste MAXtv korisnik utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa match.tportal.hr.