Navigation Content

Dvostruko vjenčanje

Dvostruko vjenčanje

Double Wedding

Blizanke Tia i Tamera Mowry u šarmantnoj romantičnoj komediji traže pratioce za bakino vjenčanje

INFO

RedateljCraig Pryce

GlumciTamera Mowry, Tia Mowry, O.T. Fagbenle, Chad Connell, Robin Brûlé, Jackie Richardson, Sandra Caldwell

Sažetak

Deanne (Tia Mowry) je mlada i uspješna odvjetnica, a Danielle (Tamera Mowry) je vrsna slastičarka. Deanne je uvijek u poslu, užurbana, u strogim odijelima, s mobitelom na uhu i uživa u svom poslu. Danielle također uživa u svom poslu, ali je mnogo opuštenija, toliko koliko su kolači mekaniji od pravnih spisa.

Obje imaju nadimak Dee, po prvom slovu imena. Otac ih je napustio kad su bile male, ali zato imaju mamu i baku koje ih obožavaju. Osobito baka, koja se upravo zaljubila i, za razliku od svojih unuka, ima sretnu vezu koju namjerava okruniti brakom.

Ni Dee ni Dee nemaju dečke, a za bakino vjenčanje trebalo bi imati partnera, ako ništa zbog plesa. Zato odvjetnici Dee kolega Jasper (Chad Connell) bez njezinog znanja objavi oglas na internetu da joj nađe partnera. Kako se datum vjenčanja približava, pristaje na sastanke naslijepo. I, neočekivano, jedan od mladića, Tate (O.T. Fagbenle), mogao bi biti onaj pravi.

Slučaj hoće da Tate, nakon prvog sastanka s Dee pravnicom, slučajno sretne Dee slastičarku i, misleći da je ista djevojka, pozove je na kolače, kolači završe šetnjom, a šetnja preraste u svakodnevno telefoniranje. Dee, naravno, i ne sluti da Tate misli kako je ona njezina sestra.

No, stvar će se razotkriti kad obje pozovu Tatea da im bude pratilac na vjenčanju...

Romantična komedija 'Double Wedding' vrlo je zabavna i šarmanta, a priča je tako zanimljiva da se rasplet očekuje s neizvjesnošću, što obično nije slučaj s romantičnim komedijama. U glavnim su ulogama sestre blizanke Tamera i Tia Mowry, zajedno glume od početka devedesetih godina i do sada su osvojile niz glumačkih nagrada, a najnagrađivanije su im uloge u popularnoj serije 'Sister, Sister'. Za uloge Danelle i Deanne Warren osvojile su nagradu Imogen.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...