Navigation Content

Cmok cmok, bang bang

Cmok cmok, bang bang

Kiss Kiss Bang Bang

Misteriozno ubojstvo okuplja privatnoog detektiva, propalu glumicu i lopova u pokušaju rješavanja slučaja...

INFO

RedateljShane Black

GlumciShane Black, Val Kilmer, Michelle Monaghan, Corbin Bernsen, Dash Mihok

Sažetak

Počevši s božićnim tulumom u Los Angelesu, samosvjesni narator Harry Lockhart (Robert Downey Jr.) prepričava događaje u filmu. Dok bježi iz propale pljačke s prijateljem, Harryjev prijatelj pogiba, zbog čega Harry mora bježati od policije te će uletjeti na audiciju.

Priča filma za koji se održava audicija slična je smrti njegova prijatelja. Harry će zadiviti producente ispadom koji će oni shvatiti kao glumu. Prisustvujući holivudskom tulumu prije održavanja čitanja teksta, Harry će upoznati privatnog istražitelja Gaya Perryja van Shrikea (Val Kilmer) koji bi mu trebao pomoći pripremiti se za ulogu. Osim toga, Harry će susresti i djevojku u koju je kao mlad bio zaljubljen, Harmony Lane (Michelle Monaghan).

Harmony se preselila u Los Angeles da bi postala glumica i uzdržavala mlađu sestru, nakon što je mlađa sestra Jenna bila žrtvom seksualnog nasilja.

Film je osvojio četiri nagrade (Satellite, PFCS, SDFCS i Empire).

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...