Navigation Content

Život u ulici Liberty

Život u ulici Liberty

Life on Liberty Street

Ethan Embry, štićenik doma za ljude koji imaju blaža oštećenja na mozgu, emotivno se veže za požrtvovnu terapeutkinju Annabeth Gish

INFO

RedateljDavid S. Cass Sr.

GlumciEthan Embry, Wendy Phillips, Ed Begley Jr., Annabeth Gish, Brett Cullen, Galvin Chapman, Silas Weir Mitchell

Sažetak

Denise di Fiori (Annabeth Gish) sposobna je medicinska sestra i upravo to ju je stajalo posla u Hitnoj pomoći jer je pomogla pacijentu ne poštujući proceduru. Iako je svom šefu dragocjena, on je mora opomenuti i kazniti je smanjenom plaćom, no ona ne može podnijeti nepravednost sustava i daje otkaz. Privatno, muž ju je ostavio s malim sinom.

Denise nalazi posao u malom privatnom domu za ljude koji imaju blaža oštećenja na mozgu kao posljedicu bolesti ili nesreće. Najviše pozornosti posvećuje mladiću Ricku (Ethan Embry), koji je stradao u prometnoj nesreći. Prije nesreće bio je daroviti učenik, budući harvardski student i ponos svog ambicioznog i bogatog oca.

Rick ima više problema, jedan od njih je kratkotrajno pamćenje, ali je možda najveći problem njegov otac koji ne vjeruje u njegov oporavak. Denise je i u domu uspješna kao što je bila na prethodnom poslu.

Zahvaljujući njezinom pristupu, Rick se sve brže oporavlja, ali i veže za svoju mladu terapeutkinju...

Ova izvrsna drama govori o tome kako nitko ne može odrediti granice ljudskih sposobnosti i tko je sposoban za samostalan život a tko ne, i pokazuje da je svaki život jednako vrijedan.

Uz zaista odličnu Annabeth Gish, posebno treba istaknuti Ethana Embryja kao Ricka i Silasa Weira Mitchella u epizodnoj ulozi još jednog domskog pacijenta, Dereka.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...