Ellen (Jill Teed) ima sedmogodišnjeg sina Davida (Eric Loyd). Ovisnica je i ma koliko voli svoje dijete, droga upravlja njezinim odlukama. Zbog droge je izgubila i posao. U trenutku krize odlazi od kuće, a sina ostavlja susjedima, kojima za svaki slučaj ostavlja broj telefona svoje majke.

Vivian (Caroll Burnett), Ellenina majka, udana je za Ezru Goldstinea (George Segal), koji joj je bio ljubavnik još dok je bila u braku s bivšim mužem, Elleninim ocem. Ona je urednica u izdavačkoj kući i priprema knjigu svojeg prijatelja, darovitog pijanca Alfreda (Malcolm McDowell).

Kad joj Ellenini susjedi dovedu sedmogodišnjeg unuka Davida, nije oduševljena. Dan po dan, maleni David postajat će dio njezinog i Ezrinog života i dati joj toplinu koju odavno nije osjetila. Kad se Ellen poslije pet mjeseci vrati i traži Davida natrag, Vivian joj to ne dopušta...


Film nosi troje glumaca: Carol Burnett, George Segal i umiljati Eric Loyd, a izvrstan je u epizodnoj ulozi Malcolm McDowell. Eric Lloyd, dječja zvijezda još od svoje druge godine, za ulogu Davida bio je nominiran za nagradu Young Artist. Zaista, rijetkost je na filmu vidjeti dijete koje se tako spontano ponaša pred kamerama.

O C. Burnett može se reći da je glumica, komičarka i pjevačica, 'kraljica televizijske komedije', koja pet desetljeća zabavlja televizijsku publiku, pet puta dobila je nagradu za najbolju komičarku (American Comedy Award), za uloge u serijama 'The Marriage Fool' i 'Mad About You', te za šou 'Julie and Carol Together Again'; osvojila je i pet Emmyja za 'Mad About You' i za 'Carol Burnett Show' tri godine zaredom, za koji je osvojila i pet Zlatnih globusa. Radi i sada, pa je televizijski gledatelji mogu gledati u serijama 'Zakon i red', 'Glee', 'Kućanice', 'Sva moja djeca' itd.