Judy (Andrea McArdle) je prvi put nastupila s dvije i pol godine pjevajući pjesmu Rainbow. Bila je najmlađa kći Franka (Don Murray) i Ethel Gum (Piper Laurie) i zvali su je Baby. Još kao dijete nastupala je sa svojim dvjema sestrama pod imenom Gumm Sisters.

Vrlo rano njezini su roditelji - koji su i sami bili zabavljači po profesiji i vlasnici kazališta u kojemu su prikazivali vodvilje - shvatili da Judy ima rijedak pjevački dar. Još u djetinjoj dobi mogao se prepoznati budući slavni kontraalt koji ju je proslavio.

Njezin prvi najveći uspjeh bila je glavna uloga u filmu 'Čarobnjak iz Oza' (1938). Judy Garland bila je zvijezda četiri desetljeća, najmlađa je dobitnica nagrade Cecil B. DeMille za životno djelo; nominirana je za Oscara za ulogu 'Zvijezda je rođena'. Ali, unatoč tome što je bila čudo od djeteta, početak nije bio lak...

O tom dobu, prvim počecima i svemu što je doživljavala do svoje šesnaeste godine, govori film 'Rainbow', snimljen prema knjizi Christophera Fincha. Ulogu Judy glumi Andrea McArdle, koja je u vrijeme snimanja imala čertnaest godina, a svojim je glasovnim sposobnostima približno odgovarala liku Judy Garland.

U filmu se pojavljuju mnogi poznati glumci, među njima i Mickey Rooney, s kojim je glumila u više filmova i mjuzikla. Biografsku dramu 'Rainbow' režirala je Jackie Cooper. Film je osvojio Primetime Emmy za kameru (Howard Schwartz).