Navigation Content

Zavolite svoj dom

Zavolite svoj dom

Love the Place You're In

Dizajner interijera Gordon Whistance pomaže sretnim izabranicima da stvore svoje utočište iz snova

INFO

Sažetak

Dosadila vam je vaša kuća, ali si ne možete priuštiti preseljenje? Dizajner interijera Gordon Whistance ima rješenje i povest će kućevlasnike koji žele adaptirati svoje kuće ili stanove na put preobrazbe na kraju kojeg će zasigurno zavoljeti svoj dom.

Od premalih kuhinja i staromodnog pokućstva i posoblja do neodgovarajućih spavaćih soba i jednoličnih dnevnih boravaka, Gordon pronalazi kućevlasnicima izlaz iz očajnih situacija izrađujući planove na temelju kojih će stvoriti svoje utočište iz snova.

Sve što trebaju učiniti je zasukati rukave i primiti se posla...

1. epizoda: CAMBRIDGE
Student doktorskog studija James i njegova djevojka, Talijanka Marianna, nedavno su kupili svoju prvu nekretninu - ladanjsku kuću u viktorijanskom stilu u Cambridgeu. Može li dizajner interijera Gordon Whistance s budžetom od 10.000 funti, usprkos nepomirljivim razlikama u ukusima, usuglasiti njihove stilove i oboje ih nagnati da zavole prostor u kojem žive?

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...