Navigation Content

Mrtvi prije zore

Mrtvi prije zore

Dead Before Dawn 3D

Grupa studenata nehotice oslobodi zlu kletvu koja prouzroči samoubojstva među ljudima, a nakon toga oni se pretvaraju u zombi-demone, poznatije kao ZEMONE!

INFO

RedateljApril Mullen

GlumciDevon Bostick, Christopher Lloyd, Martha MacIsaac, Brandon Jay Mclaren, Brittany Allen

Sažetak

Budućnost Caspera Gallowaya (Devon Bostick) pod velikim je upitnikom. Samo su dva tjedna ostala do diplome, a on još uvijek živi sa svojom majkom, izrazito je neodlučan, a samo jedna loša ocjena dijeli ga od neuspjeha. No, baš kad je Casper mislio da stvari ne mogu biti gore, on i njegovi prijatelji slučajno oslobode kletvu koja tjera ljude da se ubiju, a onda postanu zombi-demoni, poznatiji kao Zemoni.

Naoružani velikim brojem 'uradi sam' oružja te 'kućom na kotačima', ekipa juri kroz noć, ubijajući Zemone i boreći se s vremenom, grozničavo tražeći način da ponište kletvu.

Međutim, kako vojska Zemona postaje moćnija od ekipe, Casper shvati da mu je jedini izbor suočiti se sa svojim strahovima i neočekivano postati junak. Hoće li Casper uspjeti poništiti kletvu i spasiti svijet ili će on i svi njegovi prijatelji biti 'mrtvi prije zore'?
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...