Navigation Content

Planet Zemlja

Planet Zemlja

Planet Earth

Od pola do pola, Zemlja je planet ekstrema. Ova serija detaljno proučava te prirodne suprotnosti – od vječnog mraka antarktičke zime, do najvišeg drveća i najdubljih spilja na Zemlji, čiji stanovnici nikad ne vide svjetlost dana.

INFO

Sažetak

Ovo je dokumentarna serija koja slavi naš planet u punom sjaju, i njegove spektakularne scenografije i njegovu zadivljujuću povijest.

Od sjevernog do južnog pola, Zemlja je planet ekstrema. Istražujemo ove ekstreme do najsitnijih detalja, od vječne tame antarktičke zime pa sve do najvišeg drveća i najdubljih špilja na svijetu, u kojima njihovi stanovnici nikada nisu ugledali svjetlo dana.

Snimanje ove nagrađivane dokumentarne serije trajalo je pet godina i to remek djelo najskuplji je takav poduhvat u povijesti BBC-a.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...