Navigation Content

Čudesna Hrvatska

Čudesna Hrvatska

Wonders of Croatia

Ashley Colburn u putopisnoj seriji u sedam nastavaka otkriva turističke regije Hrvatske

INFO

Sažetak

Svaki se putnik nada otkriti tajne i živjeti poput mještana, a u Hrvatskoj će se doista tako i osjećati. U seriji 'Wonders of Croatia' Ashley Colburn putuje zemljom koju Amerikanci tek trebaju otkriti.

Zemlja koja dijeli Jadransko more s Italijom prepuna je netaknute prirode i sadržaja koji će prožeti doživljajima svakog putnika. Bistro, tirkizno more, 1246 otoka, vinske ceste, prirodna čuda i slasna jela - utažit će svačiju glad. Hrvatska je podijeljena u sedam regija, a svaka se odlikuje različitom kuhinjom, tradicijom, krajolikom i posebnostima.

Ashley putem susreće Hrvate koji joj govore o svojoj zemlji, patnjama i zašto je Hrvatska za njih jedina domovina. Samo je godinu dana dijeli od ulaska u Europsku uniju i zahvaljujući predanim nastojanjima postala je pravo čudo.

Svaku regiju nešto povezuje sa Sjedinjenim Državama i ostatkom svijeta. Kamen korišten u gradnji Bijele kuće potječe iz Hrvatske. Ona je domovina kravate i prepuna je priča koje vrijedi otkriti...

Autorica serije Ashley Colburn rodom je iz Kalifornije, a kad ne putuje po svijetu, obilazeći mondene destinacije, San Diego smatra svojim domom. Nakon što je na državnom Sveučilištu u Coloradu diplomirala novinarstvo i španjolski, godine 2009. postaje voditeljica i producentica na Wealth TV-u. Za svoj prvi putopisni serijal WOW Croatia 2010. nagrađena je Zlatnom penkalom i nagradom Emmy.

Ponukana uspjehom serije o Hrvatskoj, Ashley je osmislila putopisnu seriju TAKEOFF with Ashley Colburn, koja je premijerno prikazana 2010. na Wealth TV-u i zahvaljujući kojoj je proputovala 25 zemalja na 6 kontinenata.

Ashley je u međuvremenu osnovala vlastitu producentsku kuću, a od rujna do prosinca 2011. radila je na seriji 'Wonders of Croatia', putopisu u sedam nastavaka koji otkriva turističke regije Hrvatske.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...