Navigation Content

Bili smo Mulvaneyji

Bili smo Mulvaneyji

We Were the Mulvaneys

Drama temeljena na istoimenom romanu koja portretira članove obitelji Mulvaney koji se moraju suočiti sa strahom, tragedijom i, na kraju svega, sa sobom samima

INFO

GlumciBlythe Danner, Beau Bridges, Mark Famiglietti, Jacob Pitts, Tammy Blanchard, Tom Guiry

Sažetak

Corinne (Blythe Danner) i Michael Mulvaney (Beau Bridges) imaju četvero djece: Mikeyja (Mark Famiglietti), Patricka (Jacob Pitts), Marianne (Tammy Blanchard) i Judda (Tom Guiry).

Priču o Mulvaneyjima pripovijeda najmlađi, Judd. Otac i majka zaljubili su se na prvi pogled, o čemu često pričaju, i jednako se vole kao i na početku. Marianne, jedino žensko dijete, obožava oca i divi mu se, smatra ga zabavnim, pametnim, savršenim ocem. On je krovopokrivač i voli svoj posao. Corinne kupuje i prodaje antikvitete, ali kako kupuje samo predmete koji joj se svide, više ih ne želi prodati, pa njezin posao i nije unosan. Patrick je genij matematičar, Mikey pomaže ocu u poslu.

Marianne je lijepa djevojka i kad se odjene za maturalni ples, otac ne može zatomiti ponos. Na ples je vodi njezin udvarač Austin, no onaj tko se njoj sviđa je popularni dečko iz škole, Zachary. Zato je sretna kad je Zachary pozove na ples i preuzme od zbunjenog Austina.

I umjesto da se vrati kući s Austinom, Marianne ostane sa Zacharyjem. On joj se udvara i nutka je pićem, a kad joj već postane mučno od alkohola, siluje ju u autu.

Kad obitelj primijeti da se ponaša čudno i da je utučena, priznaje im što se dogodilo. Od tog trenutka, sve se mijenja. Nitko i ne sluti da će taj događaj razoriti Mulvaneyeve...


Ova izvrsna, dirljiva i potresna obiteljska drama snimljena je prema bestseleru Joyce Carol Oates, poznate američke spisateljice, autorice niza romana i kratkih priča, koji su bili predlošci za filmske i televizijske scenarije.

Od 2002. godine upisana je u New Jersey Hall of Fame zabog doprinosa u književnosti. Film je bio nominiran za tri Emmyja: za glavnu mušku i žensku ulogu, B. Bridges i B. Danner, te za glazbu Patricka Williamsa. Osvojio je nagradu Eddie za montažu.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...