Navigation Content

Pogled na Zemlju

Pogled na Zemlju
UTO u 01:00DiscEu

Vu sur Terre

Dokumentarni serijal izdvaja neka od rijetkih mjesta na našem planetu gdje čovjek i priroda još žive u skladu

INFO

RedateljLaurent Cadoret

Sažetak

Mogli bismo na razne načine govoriti o krhkosti našega planeta, no ova serija namjerno izbjegava katastrofičan prikaz i usredotočuje se na optimistične priče o okolišu.

Vidjet ćemo filmove koji su kontrast svemu što je čovjek danas učinio okolišu. Bit će to optimistični prikazi mjesta gdje je okoliš, na sreću, u dobrim rukama. Ova nam inspirativna serija predstavlja zanimljive ljude, njihovu kulturu i prilagodbu na život u simbiozi s krajolikom u kojem žive. Mjesta koja su odabrana svevremenska su, čudesna i gotovo ljudskom rukom netaknuta.

Iako je ovo serija o mjestima na kojima zastaje dah, u središtu filmova bit će ljudi. Bit će naši vodiči, s nama će podijeliti svoj svijet. Bit će to njihove priče, njihov svakidašnji život, njihove uspomene koje će svakomu od ovih filmova dati poseban štih i identitet.

Ribar, čuvar šuma, poljoprivrednik, znanstvenik, domorodac, svi će oni ispričati zanimljivu priču o svome kraju. Oni su u potpunosti integrirani u krajeve u kojima žive, a njihova ljubav još samo pridonosi ljepoti prirode koja otprije postoji. U svakome filmu gledatelj će upoznati zanimljive ljude u tri čudesne lokacije unutar iste zemlje.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...